2017. december 1. 10.00 óra

Van zsákjában minden jó… Mikulásváró koncert a Varnyú Country zenekarral az Egry József Művelődési Házban.

A tél magával hozza meleg iránti vágyunkat is, ezért a műsort követően az óvodai és iskolai szülői munkaközösség teával vendégeli meg a kicsiket és nagyokat. A Mikulást várni minden gyermek számára varázslatos esemény, amely még felnőtt korban is az egyik legkedvesebb emlék marad. Sok szeretettel várunk minden kedves óvodást, iskolást, szülőt és nagyszülőt! A belépés díjtalan!

 

2017. december 5. 17.30 óra Találkozás a Mikulással

„Ahogy a hópihe száll kinyújtott kezedre, úgy szálljon füledbe angyalok éneke.

Melengesse szívedet sok-sok szeretet, így kívánunk mindenkinek Boldog Ünnepet!”

Találkozz a Mikulással!

Nincs olyan gyermek, aki ne várná a Mikulást, és a jól megérdemelt ajándékkal és édességgel teli csomagokat.

2017. december 5-én 17,30 órakor a badacsonyörsi játszótéren nem csak a Mikulással, hanem krampuszával is találkozhat mindenki, aki szeretné, hogy személyesen a Mikulás ajándékozza meg csemetéjét.

A névre szóló csomagokat 2017. december 4-én 12.00 óráig lehet leadni a Városházán a Kulturális Intézmény irodájában. (Badacsonytomaj, Fő utca 14. I. emelet)

Krampusz képeslap küldésére is lehetőség nyílik. Mint tudjuk, a krampusz a Mikulást kísérő ördög.

Aki szeretné meglepni családtagját, barátját, ismerősét a képeslappal, kérjük, hogy a Kulturális Intézmény e-mail címére szintén december 4-én 12.00 óráig küldje el a megajándékozni kívánt személy nevét. E-mail címünk vmk@badacsonyiprogramok.hu

Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt a badacsonyörsi Játszótérre. Töltsünk el közösen egy varázslatos, vidám estét!

Sütemény felajánlásokat szívesen fogadunk a helyszínen!