Címlap Csoportjaink Manó Klub

Manó Klub

"Csináljon bármit, ami nyitogatja szemét és eszét, szaporítja tapasztalatait,
Ő azt hiszi, csak játszik,
De mi már tudjuk, mire megy ki a játék,
Arra, hogy e világban otthonosan mozgó eleven
Eszű és tevékeny ember váljék belőle."
(Varga Domokos)

2013-ban is várja az érdeklődőket a MANÓ Klub minden pénteken 9 órától a Városháza Rózsakő termébe.

A babák és mamák együtt olyan foglalkozásokon, beszélgetéseken vehetnek részt, amelyek a babák fejlődését, játékos tanulását, a mamák kikapcsolódását szolgálja. A babák rendszeresen találkozhatnak kortársaikkal, és a mamák bátran feltehetik gyerekekkel kapcsolatos kérdéseiket szakembereknek (pl. gyermekpszichológus, védőnő, logopédus, stb…)
Továbbra is az a cél, hogy a szülők minél több hasznos információhoz jussanak, baba és mama jól érezze magát, jó társaságban és biztonságban legyen, az összejöveteleken minél több mosolygós gyermekarc legyen.

 

2010. márciusában alakult Manó Klub a szülők kezdeményezésével, a Városi Művelődési Központ és Könyvtár keretein belül. Az anyukák 3 év alatti gyermekeikkel együtt minden pénteken 10.00 órától találkoznak a Városi Közösségi Házban. A közös tapasztalatcserén kívül, április 2-ig, páros héten lehetőségük volt Ringató foglalkozásra, Rompos Patrícia, a Járdányi Pál Zeneiskola tanárnőjének vezetésével. Sajnos a Ringató foglalkozást a tanárnő egészségi állapota miatt szüneteltetni kellett, de reményeink szerint szeptembertől a gyerekek és szüleik újra élvezhetik a zenés-verses foglalkozásokat.
Páratlan heteken a szülők szakemberek előadásait hallgathatták meg. Ezen belül Peti Gézától a Gyermekek beszédfejlődéséről szerezhettek ismereteket, majd Kovácsné Mozsolics Melinda, a tapolcai Nevelési Tanácsadó pszichológusa tartott előadást a kisgyermekek pszichés fejlődéséről. Áprilisban Dr. Sövényházi Ilona gyermekorvos a homeopátiás orvoslás titkaiba avatta be az érdeklődőket. Májusban Rajzó Ildikó, klasszikus balett és táncművész ismertette a szülőket abban a kérdéskörben, hogy mit is mozogjon a gyermek.
Május végén Horváth Andrea a Nagycsaládosok Országos Szövetségéhez való csatlakozás előnyeit mutatta be a több gyermeket nevelő szülők számára.
A tapolcai Dr. Padló Szőnyegház felajánlásának köszönhetően, a gyerekek a foglalkozásokat és az előadások ideje alatti játékot egy 4mx4m-es padlószőnyegen élvezhetik!
Felajánlásukat és támogatásukat ezúton is köszönjük!

Módosítás: (2013. január 20. vasárnap, 22:06)

 
Linkcsere

Kérem, hogy amennyiben lát lehetőséget egy linkcsere kapcsolat kiépítésére, akkor egy az alábbiak közül választott linket helyezzen az oldalán:

- Szálláskérés.hu főoldala

Belföldi szállások | Szálláskérés.hu

Katalógus

Badacsonytomaji Kulturális Intézmény Könyvtár

Névnap
Ma 2019. január 17., csütörtök, Antal és Antónia napja van. Holnap Piroska napja lesz.
Hungarian Croatian Czech English French German Italian Polish Portuguese Russian Spanish
Közösségi oldalak
Eseménynaptár
2018  Június 2018 Július 2018  Augusztus
Va Ke Sz Cs Sz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Badacsonytomaj honlapja

Badacsonyotmaj honlapja

Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés