Helyszín: Badacsonyörs Strand
Időpont: 2019. május 1. 9.00-14.00
A Badacsonyörsi Érdekvédelmi Egyesület és Badacsonytomaj Város Önkormányzat Kulturális Intézménye Majálist szervez 2019. május 1-jén Badacsonyörsön, a strandon. Várjuk a családok apraja-nagyját egy május 1-i kalandra!
Játszóházunkban kicsiknek, nagyoknak, fiúknak és lányoknak egyaránt készülünk érdekes játékokkal. A kisebbeket minilégvár várja, a lányokat babák a babakonyhában, a fiúkat tengernyi legó, autópálya, favasút és Nerf szivacslövedékes fegyverek. Itt biztos nem fogy el a kocka az égig érő torony építésénél! Próbáld ki a szabadtéri játékokat, a társasjátékokat és a sokfajta színben pompázó gyurmákat! Gyere, játsszunk együtt!
A rendezvény batyus jellegű, tehát az italt mindenki maga hozza! A virsliről és a sörről a Badacsonyörsi Érdekvédelmi Egyesület gondoskodik.
Szervezők: Badacsonyörsi Érdekvédelmi Egyesület; Badacsonytomaj Város Önkormányzat Kulturális Intézménye Web: www.badacsonyiprogramok.hu Tel.: 06-87-571-115; 06-30-693-44-20
A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják! Szélsőséges időjárási viszonyok esetén a rendezvény elmarad! A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül. A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt.