Címlap

Összeröffenés

2017. november 25-én Összeröffenés elnevezéssel

a téli Balaton egyik kiváló gasztronómiai eseményére

kerül soraz Egry József Művelődési Házban.

Hogy mire lehet számítani? Látvány disznóvágásra,

fogópálinka kóstolóra - kvízjátékokra -

kolbásztöltésre - koncertekre

A rendezvény szervezője a Magyar Tenger Kft.

PROGRAM:

9.00 Látvány disznóvágás, fogópálinka kóstoló


9.30 Népzenei előadás a Dió Bandával


Napközben kvízjátékok


11.00 Bede Róbert a Paprika Tv sztárszakácsának

gasztronómiai bemutatója, kóstoltatás


11.00 "Kolbászok közt" jótékonysági sztárkolbásztöltés

a badacsonytomaji Pipitér Óvoda apróságai számára


13.00 Fox együttes műsora


15.00 Leblanc Győző és Tóth Éva operett dallamai


16.00 Kaczor Feri mulatós műsora


17.00 Eredményhirdetés

19.00 -02.00 Katalin Napi Bál a Rió bulizenekarral

A rendezvény keretében meghirdetett versenyre korlátozott számban várják a szervezők önkormányzatok, egyesületek, cégek, intézmények, vállalkozások, baráti körök jelentkezését.
Nevezési díj nincs, de előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezési határidő 2017.1
1.20.
Csapat létszáma max. 5 fő
Verseny kezdete 2017.11.25. 11:00 óra
A verseny célja: a hagyományokon alapuló sertés feldolgozás bemutatása, csapatépítés
A csapatok tetszőlegesen választott, a szervezőkkel előzetesen egyeztetett disznótoros étel elkészítésére vállalkoznak. A zsűri pontozza az alábbiakat:
• Csapatmunka, hangulat, tájjelleg, viselet, vendégvárás

Az étel elkészítésének körülményei

Az étel íze, állaga, színe

Összbenyomás

Disznótoros készítmények lehetnek többek közt: Sült húsok, toroskáposzta, hurka-kolbász, sült máj, sült vér, tepertő, egyéni toros specialitások.

Az elkészült, megsütött ételeket (min 250gr) 14:00-ig kell a zsűri részére bemutatni, a maradék étellel a csapat maga rendelkezik, eredményhirdetés 17:00 órakor
Az ételek elkészítéséhez felhasznált húst, esetleg belsőséget, kizárólag a szervezőktől szerezhetik be a csapatok, ellenőrzött forrásból. Minden más hozzávalót, fűszereket, a feldolgozáshoz használt eszközöket, kellékeket a csapatok magukkal hozzák a versenyre.
A munkavégzéshez a szervezők biztosítanak 1 db asztalt és 1 db padot a rendezvénysátorban.
A sütés, főzés
, csak saját eszközön történhet. A keletkezett veszélyes hulladékot (belek és egyéb maradványok) zsákba össze kell gyűjteni és a verseny ideje alatt a kijelölt szemétgyűjtőbe kell elhelyezni! Az ételek elkészítése során maradéktalanul be kell tartani az élelmiszerhigiéniai előírásokat. A versenyen mindenki a saját felelősségére vesz részt, vállalva az előírt feltételek betartását. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a beérkező jelentkezések számának függvényében határidő előtt lezárják a nevezést.

Jelentkezni és információhoz jutni lehet az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 30-3568677; 30-2162078 e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.



Módosítás: (2017. november 22. szerda, 09:04)

 
Linkcsere

Kérem, hogy amennyiben lát lehetőséget egy linkcsere kapcsolat kiépítésére, akkor egy az alábbiak közül választott linket helyezzen az oldalán:

- Szálláskérés.hu főoldala

Belföldi szállások | Szálláskérés.hu

Katalógus

Badacsonytomaji Kulturális Intézmény Könyvtár

Névnap
Ma 2017. december 12., kedd, Gabriella napja van. Holnap Luca és Otília napja lesz.
Hungarian Croatian Czech English French German Italian Polish Portuguese Russian Spanish
Közösségi oldalak
Eseménynaptár
2017  December 2018 Január 2018  Február
Va Ke Sz Cs Sz
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Badacsonytomaj honlapja

Badacsonyotmaj honlapja

Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés