Címlap

Nőnap

Március 8 a nemzetközi nőnap, a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja! A nõk napja. A tavasz elsõ kedves ünnepe. S bármennyire megkopott már a nõnap eredeti üzenete, a szebbik nemet mindig érdemes ünnepelni. Sok férfi nyilatkozott már úgy, hogy a nővel élni néha gyönyörű érzés, olykor teher, néha felemelő, máskor nyűg, egy mégis bizonyos, nélkülük élni nem lehet! Hiszen gondoskodóak, szeretnek, aggódnak, féltenek, ha kell, simogatnak, s ha szükséges korholnak, vagy éppen hallgatnak. A nő kétségtelenül egy csodálatos teremtmény. Talán éppen ezért, ezen a napon a férfiak igyekeznek kivételes bánásmódban részesíteni barátnőjüket, feleségüket, hölgy rokonaikat, ismerőseiket. Ezen a napon virágot, vagy esetleg más apró ajándékot adnak a hölgyeknek.

Badacsonytomaj Város Önkormányzata és Kulturális Intézménye irodalmi műsorral kedveskedett. Szeretettel hívta a település lakóit 2018. március 8-án 17.00 órára Nőnapi Köszöntőre az Egry József Művelődési Házba. Sokan elfogadták a meghívást, hisz telt ház előtt köszöntötte Krisztin N. László pogármester a megjelenteket. A jelenlévő nagyon jól szórakoztak, sokat kacagtak a Himfy Irodalmi Kör műsorán, a Mesék nőkről és férfiakról úgy, ahogy a székelyek mesélték…

A műsort összeállította Tóth Mariann. A szereplők pedig Ali Éva, Farkas Éva, Vizkelety Dóra, Krisztin N. László és Takács Péter.

Kedves lányok, asszonyok, a március 8-i szép nap után kívánom, hogy legyünk mindig szépek, kedvesek, és végtelenül boldogok.

 
Linkcsere

Kérem, hogy amennyiben lát lehetőséget egy linkcsere kapcsolat kiépítésére, akkor egy az alábbiak közül választott linket helyezzen az oldalán:

- Szálláskérés.hu főoldala

Belföldi szállások | Szálláskérés.hu

Katalógus

Badacsonytomaji Kulturális Intézmény Könyvtár

Névnap
Ma 2018. december 19., szerda, Viola napja van. Holnap Teofil napja lesz.
Hungarian Croatian Czech English French German Italian Polish Portuguese Russian Spanish
Közösségi oldalak
Eseménynaptár
2018 December 2019  Január
Va Ke Sz Cs Sz
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Badacsonytomaj honlapja

Badacsonyotmaj honlapja

Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés